ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: Οπλοστάσιο το σπίτι του 42χρονου – Οι λόγοι που τον οδήγησαν να αλλάξει συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: Οπλοστάσιο το σπίτι του 42χρονου – Οι λόγοι που τον οδήγησαν να αλλάξει συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες

Προκαλούν σοκ οι λεπτομέρειες της υπόθεσης απόπειρας φόνου στην Τριμίκλινη, από τον 42χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό λεωφορείου, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/06.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τον 42χρονο κατήγγειλε στην Αστυνομία ο πατέρας του, ότι δηλαδή ο γιος του ήταν εκτός ελέγχου, και είχε προβεί σε διάφορες ζημιές μέσα στο σπίτι, ενώ μέσα ήταν και η σύζυγος και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» την Παρασκευή 26/06, ο 42χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς και προβλήματα αλκοολισμού ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Ο 42χρονος είναι οδηγός λεωφορείου στην Εταιρεία Μεταφορών Επιβατών Λεμεσού ενώ τον τελευταίο μηνά λόγω των προσωπικών του προβλημάτων αλλά και των επαγγελματικών, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Μετά και την παραίτηση του από την δουλειά η ψυχολογική κατάσταση του 42χρονου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να τα γίνουν τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης 26/06.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της, η εφημερίδας «Πολίτης», πρόκειται για να ένα φιλήσυχο οικογενειάρχη πατέρα δυο ανήλικων παιδιών. 

Στο σπίτι του παρόλα αυτά βρέθηκαν έξι όπλα. Πρόκειται για τρία κυνηγετικά, ένα στρατιωτικό, ένα φλόμπερ και ένα αεροβόλο.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: Ο πατέρας του 42χρονου τον «κάρφωσε» στην Αστυνομία – Πήγε να μπλέξει και τα παιδιά του στην υπόθεση- VIDEO

Θυμίζουμε πως ο 42χρονος εμφανίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου την Πέμπτη 22/06,  εκπροσωπώντας μόνος του τον εαυτό του. Μάλιστα ο ίδιος δεν δέχθηκε την κατηγορία της απόπειρας φόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

AΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ TΡΙΜΙΚΛΙΝΗΣ: H επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας

ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗ: Απόπειρα φόνου κατά αστυνομικού – «Θα σας σκοτώσω», φώναζε πατέρας δυο ανήλικων παιδιών - Διέφυγε αρχικά από την Αστυνομία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top