Μεγάλη πυρκαγιά στην Ισπανία – Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Μεγάλη πυρκαγιά στην Ισπανία – Χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, τα κάμπινγκ, αλλά και τα ξενοδοχεία, εξαιτίας του μεγάλου κινδύνου για την ζωή τους, από τη φωτιά που κατακαίει δάση στα νότια της Ισπανίας, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Όπως και στην υπόλοιπη Ισπανία, η περιοχή γύρω από την πόλη Ουέλβα είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν φωτιές, εξαιτίας του κύματος της ζέστης που την πλήττει.

Η φωτιά στα νότια της Ισπανίας εντοπίστηκε το Σάββατο 24/6 βράδυ κοντά στην Ουέλβα κι αντιμετωπίζεται ως πυρκαγιά ύψιστης απειλής, από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE