ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις για το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση (video)

Γκάλοπ Themasports: Οι προβλέψεις για το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση (video)

Άλλο ένα ντέρμπι είναι προ των πυλών… Η ανεβασμένη Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την επίσης ανεβασμένη και φορμαρισμένη Ανόρθωση στο μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 18:00 στο ΓΣΠ.

Οι «πράσινοι» ως γνωστόν προέρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα με τους ποδοσφαιριστές του να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, να είναι απόλυτα ετοιμοπόλεμοι για να «χτυπήσουν» το θετικό αποτέλεσμα και στο τρίτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς απέναντι στην Ανόρθωση.

Όσον αφορά το σύνολο του Ρόνι Λέβι έρχεται στην Λευκωσία με φάρο το μεγάλο «διπλό» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να προσπαθήσει και κόντρα στο «τριφύλλι» να πάρει την νίκη και να επιστρέψει πίσω στην Λάρνακα, με το τρίποντο στις αποσκευές του. Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να προέρχεται από την ισοπαλία με την Πάφο, αλλά αυτό δεν ρίχνει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των ποδοσφαιριστών του Ισραηλινού που «διψούν» για να επανέλθουν πίσω στα θετικά αποτελέσματα.

Με αφορμή λοιπόν το σπουδαίο και συνάμα μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της πρωτεύουσας, η κάμερα του Themasports.com, για άλλη μια φορά βγήκε στους δρόμους και στις καφετέριες και πήρε τις απόψεις και τις προβλέψεις τόσο των φίλων της Ομόνοιας, όσο κι αυτό της Ανόρθωσης  αλλά και ουδέτερων οπαδών για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Οι προβλέψεις του φίλαθλου κόσμου ήταν αρκετές ισορροπημένες. Οι μεν Ομονοιάτες θεωρούν ότι τώρα που η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου πήρε φόρα μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς με την «Κυρία», ενώ στην αντίπερα όχθη κάποιοι δίνουν προβάδισμα στην Ανόρθωση την οποία μάλιστα θεωρούν πιο «δεμένη» ομάδα σε σχέση με το «τριφύλλι» την δεδομένη χρονική περίοδο.

Δείτε τι μας απάντησε ο κόσμος στο γκάλοπ που ετοιμάσαμε:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top