Mήνυμα από Σόουζα… (photo)

Mήνυμα από Σόουζα… (photo)

Ο Λούκας Σόουζα λίγε ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

O Βραζιλιάνος μέσος των «γαλαζοκίτρινων» ανέβασε μια φωτογραφία του με στιγμιότυπο από κάποιο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε και την συνόδευσε με το εξής σχόλιο “Ο Θεός μας προστατεύει…”.

Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ περιμένει κι αυτός να μπει στην ενδεκάδα κόντρα στον Εθνικό Άχνας έτσι ώστε να προσπαθήσει με την σειρά του την ομάδα του να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE