ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα πλάνα του Δώνη για να δραπετεύσει ο ΑΠΟΕΛ από το δάσος με το «διπλό» (γράφημα ενδεκάδας)

Τα πλάνα του Δώνη για να δραπετεύσει ο ΑΠΟΕΛ από το δάσος με το «διπλό» (γράφημα ενδεκάδας)

O ΑΠΟΕΛ το απόγευμα (18:00) εκδράμει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά την ήττα από την ΑΕΚ (ήταν το τελευταίο παιχνίδι αφού δεν αγωνίστηκαν με Απόλλωνα),  θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη έτσι ώστε να επιστρέψουν ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

Μπορεί την ερχομένη Τρίτη το σύνολο του Γιώργου Δώνη να έχει ένα κρίσιμο και σημαντικό αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ στην Γερμανία, όμως οι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού αυτό που σκέφτονται την δεδομένη στιγμή είναι τον τρόπο που θα καταφέρουν να δραπετεύσουν από το δάσος με τους τρεις βαθμούς.

Το ματς κόντρα στον Εθνικό Άχνας μοιάζει εύκολο για τους «γαλαζοκίτρινους» αν κρίνουμε από την δυναμική που έχουν οι δύο αντιπάλοι, όμως σε καμία περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να εφησυχάζει με αυτό. Οι περσινοί πρωταθλητές καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να μπορέσουν να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Γιώργος Δώνης στα πλάνα του για το σημερινό ματς έχει τους Πέρεθ αλλά και τον Εφραίμ με ένα εκ των δύο πιθανόν να παίρνει λεπτά συμμετοχής στο βασικό σχήμα. 

Ο Γκουδίνο αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ (παίζεται και του Πέρεθ). Η τετράδα της αμυντικής γραμμής θα απαρτίζεται από τους Μερκή, Ρουέδα, Μιλάνοφ και Αλεξάνδρου.

Πιο μπροστά και συγκεκριμένα στην μεσαία γραμμή ο Μοράις έχει μία σίγουρη θέση και δίπλα του ίσως αγωνιστεί ή ο Φαρίας ή ο Λούκας Σόουζα με τον δεύτερο φυσικά να είναι ο επικρατέστερος.  Πιο μπροστά σε ρόλο 10αριού πιθανότατα να παίξει ο Ζαχίτν.

Στην επιθετική γραμμή ο Σαλάι μαζί με Αλωνεύτη θα αγωνιστούν στα δύο «φτερά» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ποτέ, από την στιγμή που ο Ντε Καμάργκο παραμένει παροπλισμένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top