Αυτό της έλειψε στο πρώτο ημίχρονο

Αυτό της έλειψε στο πρώτο ημίχρονο

Η Ανόρθωση ήταν εξαιρετική στο μεσοαμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, αφού “εγκλώβισε” τους “πράσινους” και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά η εστία του Αρούς.

Σε γενικές γραμμές, είχε καλύτερη παρουσία από το “τριφύλλι”, είχε πάθος και αυτοπεποίθηση, χάνοντας μία κλασική ευκαιρία με τον Ράγιος, ενώ είχε και τρεις τελικές προσπάθειες με τους Σισέ και Καμαρά, αλλά και κάποιες καλές προϋποθέσεις για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ελειψε όμως το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην τελική πάσα…

Αν στην επανάληψη συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ανασταλτικά και βελτιωθεί στο κομμάτι που προαναφέραμε, τότε η “Κυρία” έχει πολλές ελπίδες για να φύγει από το ΓΣΠ με το διπλό ή στη χειρότερη περίπτωση, να μη χάσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE