ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκλωβισμένοι στα δικά τους λάθη…

Εγκλωβισμένοι στα δικά τους λάθη…

Την παραίτηση του Δώνη δεν την έκαναν αποδεκτή. Μάλλον αναμενόμενη η αντίδραση της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη. Είναι που είναι εγκλωβισμένοι στα δικά τους λάθη, θα έκαναν άλλο ένα λάθος, αν έλεγαν “ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου” στον Ελλαδίτη τεχνικό. 

Στο κάτω-κάτω ο Δώνης δεν ήταν την εποχή που ξεκινούσε ο προγραμματισμός, τουλάχιστον αυτός έχει να λέει ότι έσωσε την ομάδα από την οικονομική κατάρρευση, βοηθώντας την να μπει στους ομίλους.

Με τη σωστή διαχείριση της κατάστασης που έκανε, όταν διαδέχθηκε τον Ολλανδό Μάριο Μπέιν, σε μια κρίσιμη φάση των προκριματικών του Τσιάμπιονς Ληγκ. 

Τα πιο σοβαρά λάθη τα έκαμαν αυτοί που διοικούν. Με τους… διαδοχικούς προγραμματισμούς που έκαναν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Με την απόκτηση κάμποσων τερματοφυλάκων, αλλά να μην βρίσκεται ουδείς έμπειρος στον Αρχάγγελο, να αντικαταστήσει τον Βάτερμαν, όταν του γύρισε την πλάτη η τύχη στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. 

Όπως επίσης και με τις επιλογές μερικών παιχτών, δαπανώντας για κάποιους αρκετά λεφτά, για εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Δεν τους θεωρούμε… ανεπαρκείς από τώρα, αλλά βάσει των ποσών που έχουν ακουστεί ότι αγοράστηκαν, διερωτόμαστε αν θα εξελιχθούν σε καλές επενδύσεις.  

Θεωρούμε επίσης πολύ επιφανειακή προσέγγιση, να λένε μερικοί πως ένας από τους σοβαρότερους λόγους που δεν “τσουλάει” ο ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι γιατί δεν έχουν κίνητρο ή παρουσιάζονται αδιάφοροι μερικοί παίχτες του. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top