Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ομάδας και θα μπουν στο αεροπλάνο το πρωί της Δευτέρας με προορισμό την Αθήνα, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό γνωστοποίησε η Μπαρτσελόνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δε συμπεριέλαβε στους 20 παίκτες που πήρε μαζί του τον τιμωρημένο Πικέ και τους τραυματίες Ντεμπελέ, Ραφίνια, Βιδάλ, Αρντά και Ινιέστα.

Αντίθετα κανονικά θα ταξιδέψουν οι Βερμάλεν και Ματσεράνο παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έτσι λοιπόν, η αποστολή των μπλαουγκράνα αποτελείται από τους εξής: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Οριολά, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Σέρχιο, Ντένις Σουάρεζ, Σουάρεζ, Μέσι, Ματσεράνο, Παουλίνιο, Ντεουλοφέου, Πάκο Αλκάθερ, Ζόρντι Άλμπα, Ντιν, Σέρχι Ρομπέρτο, Αντρέ Γκόμες, Ουμτιτί, Φερμάλεν και Αλένια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE