ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ήρθα στην Ανόρθωση για να γίνω πρωταθλητής» (video)

«Ήρθα στην Ανόρθωση για να γίνω πρωταθλητής» (video)

O ακραίος οπισθοφύλακας της Ανόρθωσης, Ντάνιελ Πράνιτς, μετά το πέρας του ντέρμπι της Ομόνοιας με την Ανόρθωση μίλησε στους λειτουργούς των ΜΜΕ για το παιχνίδι με την Ομόνοια, για την δική του απόδοση και γενικά για τους στόχους που έχει με την «Κυρία».

Δείτε τι όλα όσα δήλωσε ο Πράνιτς:

Το σχόλιο του Ντάνιελ Πράνιτς για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Νομίζω ότι το αξίζαμε γιατί δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Πέτυχαν ένα γκολ και εμείς είχαμε κάποια προβλήματα αλλά προσπαθήσαμε να τους πιέσουμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο τελευταίο λεπτό πετύχαμε ένα γκολ από κόρνερ. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά στο τέλος πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό».

Για το γεγονός ότι σε κάποια παιχνίδια η Ανόρθωση χάνει όμως βρίσκει τον τρόπο να αλλάξει το παιχνίδι: «Αυτό δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα και πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα, ακόμα και αν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ να πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις γκολ. Ακόμη είμαστε αήττητοι και θα συνεχίσουμε να προχωρούμε, βήμα – βήμα. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την απόδοση του και το ότι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο γήπεδο και ότι από τα δικά σου πόδια ήρθε το γκολ; «Δεν με νοιάζει πως παίζω εγώ. Για εμένα είναι σημαντικό να παίζουμε σαν ομάδα. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, κάποιες φορές είμαι καλός κάποιες όχι. Νομίζω ότι ήμουν καλός όμως είμαι θυμωμένος που δεν κατάφερα να μπλοκάρω την μπαλιά που έκαναν για το 1-0, άργησα λίγο αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος για το πώς παίζω, ειδικά στην ηλικία μου. Νιώθω καλά, είμαι ευχαριστημένος, και νομίζω μπορώ να παίξω για ακόμη κάποια χρόνια».

Η Ανόρθωση έπαιξε πέντε ντέρμπι, τα τρία εκτός έδρας και δεν έχασε κανένα από αυτά. Τι πραγματικά δείχνει αυτό για την Ανόρθωση; «Αυτό δείχνει το πνεύμα της ομάδας. Νομίζω στα ντέρμπι φυσικά και είναι σημαντικό να μην χάσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε αυτά τα “μικρά” παιχνίδια, για εμένα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί το κάθε ένα δίνει τρεις βαθμούς. Δεν με νοιάζει απέναντι σε ποια ομάδα παίζω, απλά θέλω να κερδίζω, αυτή είναι η νοοτροπία μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι και πρέπει να πω ότι ήρθα εδώ για να γίνω πρωταθλητής και θέλω να το κάνω αυτό».

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top