ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρουσίασε την ιστοσελίδα της η Megabet Plus (photos)

Παρουσίασε την ιστοσελίδα της η Megabet Plus (photos)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το πρωί της Δευτέρας (30-10) η εταιρεία στοιχημάτων Megabet Plus.

Η παρουσίαση της ιστοσελίδας έγινε στη Λάρνακα.

Η ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από την 01η Νοεμβρίου.

Μία ιστοσελίδα η οποία θα είναι πρωτοποριακή, ικανοποιώντας και τους απαιτητικούς φίλους του στοιχήματος με εκπληκτικές προσφορές.

Εκ μέρους της Megabet ο Γιώργος Χαλλουμής στην ομιλία του ανέφερε τα πιο κάτω:

«Εκ μέρους της Διεύθυνσης σας καλωσορίζω στην σημερινή παρουσίαση της ιστοσελίδας megabetplus.com.cy.

Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την κορυφαία online πλατφόρμα megabetplus.com.cy και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές όπου και να βρίσκονται.

H Εταιρεία μας, η οποία είναι επίσημα αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, προσφέρει μέσα από την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy τις πιο ψηλές αποδόσεις και συνάμα ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών. Η γκάμα αγορών για στοίχημα συμπεριλαμβάνει όλα τα δημοφιλή σπορ όπως ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, βόλεϊ και τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του πλανήτη.

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε μία πλειάδα ειδικών στοιχημάτων, όπως το διαγωνισμό Eurovision, των κινηματογραφικών βραβείων Oscar καθώς και παιχνιδιών ριάλιτι.

Χρησιμοποιώντας την καλύτερη και πιο πρόσφατη τεχνολογία έχει δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία. Οι λάτρεις του gaming έχουν την πολυτέλεια, μέσα από μία ευκολόχρηστη πλατφόρμα να παίξουν από παντού, κάθε ώρα και από οποιαδήποτε smartphone συσκευή.

Μέσω των smartphone συσκευών, όπως iPhone, Android και tablets, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας τις ψηλότερες αποδόσεις. Η απόλυτη εμπειρία gaming δεν σταματά εδώ αφού όλο το 24ωρο υπάρχουν live στοιχήματα ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε live stream πάνω από 19.000 αγώνες για όλα τα αγωνίσματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα ανάληψης με διάφορους μεθόδους πληρωμής ενώ το 24ωρο τμήμα εξυπηρέτησης της megabetplus.com.cy είναι πάντα έτοιμο για την ταχεία ενημέρωση και βοήθεια των παικτών.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. ΠΑΙΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top