Μία «μεγάλη» επιστροφή μετράει ο Χριστόπουλος ενόψει Ομόνοιας!

Μία «μεγάλη» επιστροφή μετράει ο Χριστόπουλος ενόψει Ομόνοιας!

Με μία ευχάριστη είδηση ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/10) προπόνηση του Άρη, ενόψει του Σαββατιάτικου (04/11, 19:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης επιθετικός Μάρκος Μαραγκουδάκης, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ως εκ τούτου, θα είναι στη διάθεση τεχνικής ηγεσίας μετά από ένα και πλέον μήνα.

Θυμίζουμε ότι ο Μαραγκουδάκης τραυματίστηκε στο έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στις 22 Σεπτεμβρίου…

Η επιστροφή του λύνει τα χέρια του Ελλαδίτη τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής (είτε στο αρχικό σχήμα είτε ως αλλαγή) στο ματς με την Ομόνοια, αν όλα πάνε καλά και στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.