«Επιστρέφω στην ΑΕΛ και σε άλλο πόστο»!

«Επιστρέφω στην ΑΕΛ και σε άλλο πόστο»!

Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ ήταν καλεσμένος του Πόλυ Χαραλάμπους στην αποψινή (30/10) εκπομπή “Capital Sports” και ανάμεσα σε άλλα, ρωτήθηκε για το αν θα έλεγε “ναι” σε επιστροφή του στην ΑΕΛ, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής, αλλά για να βοηθήσει το Λεμεσιανό σύλλογο από άλλο πόστο.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν απόλυτα θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

“Είμαι έτοιμος να επιστρέψω αν μου το ζητούσε η ΑΕΛ, για να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί. Έχω πάρει και πτυχίο sports management στο ευρωπαικό πανεπιστήμιο στην Κύπρο.

Έχω εμπειρία 20 ετών στο ποδόσφαιρο και θα μπορούσα να βοηθήσω την ΑΕΛ να βελτιωθεί σε πάρα πολλά θέματα, ακολουθώντας το παράδειγμα της ΑΕΚ όπου έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE