Το «παστέλωσε» ο Πιέρος (video)

Το «παστέλωσε» ο Πιέρος (video)

Μπορεί να μην άρχισαν οι επίσημες υποχρεώσεις της Κοπεγχάγης, όμως ο Πιέρος Σωτηρίου άρχισε ήδη να στέλνει τα δικά του μηνύματα στον προπονητή του Δανέζικου συλλόγου, αλλά και στους οπαδούς της Σκανδιναβικής ομάδας.

Ο Διεθνής Κύπριος επιθετικός, κατάφερε να πετύχει ένα σπουδαίο γκολ στο σημερινό δίτερμα της νέας του ομάδας, κάνοντας τους οπαδούς της Κοπεγχάγης να παραμιλάνε και να πίνουν νερό στο όνομα του πρώην επιθετικού του ΑΠΟΕΛ.

.@pieros_p skarp til træning i dag! 🔥🔥🔥 #fcklivepic.twitter.com/eMMnFKZXoA

— F.C. København (@FCKobenhavn) 4 Ιουλίου 2017


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE