ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσότερο ασχολούνται με το τένις και την… ποδηλασία οι Λουξεμβούργιοι! (photo)

Περισσότερο ασχολούνται με το τένις και την… ποδηλασία οι Λουξεμβούργιοι! (photo)

> style="text-align: justify"> >

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: ΣΑΒΒΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

Στην Κύπρο οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν πως και πως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας, όμως στο Λουξεμβούργο φαίνεται πως έχουν άλλες πιο σημαντικές ασχολίες!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η εφημερίδα «Le Quotidien», η οποία ναι μεν ασχολείται εκτενώς με το αποψινό ματς του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με την πρωταθλήτρια της χώρας Ντούντελανζ, έχοντας ολοσέλιδο αφιέρωμα με διάφορα ρεπορτάζ, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και για το αυριανό ματς της ΑΕΛ με αντίπαλο την Πρόγκρες για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά!

Αντίθετα, έχουν εκτενή ρεπορτάζ για το τένις (Γουίμπλετον), αλλά και για την… ποδηλασία και πιο συγκεκριμένα για το Tour de France το οποίο είναι σε εξέλιξη.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top