ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Σε άμεσο κίνδυνο το χωριό Άγιος Γεώργιος – Έγινε αντιληπτή από εναέρια περιπολία στις 13:40

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Σε άμεσο κίνδυνο το χωριό Άγιος Γεώργιος – Έγινε αντιληπτή από εναέρια περιπολία στις 13:40

Σε κίνδυνο το χωριό Άγιος Γεώργιος της Πάφου από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Σταυροκόννου και έγινε αντιληπτή γύρω στις 13:40 (12/07).

Του Φάνη Μακρίδη Όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, μάλιστα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποίησε και την Πολιτική Άμυνα, προκειμένου να γίνουν ενέργειες και να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει το χωριό του Αγίου Γεωργίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΦΟΣ: Εκτός ελέγχου μεγάλη πυρκαγιά στην Σταυροκόννου – Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης στην περιοχή Πάντως, η πυρκαγιά δείχνει για την ώρα ανεξέλεγκτη και είναι μεγάλης έκτασης. Μάλιστα, έχει τρία μέτωπα (Σταυροκόννου, Άγιος Γεώργιος και Τραχυπέδουλας). Αν και η περιοχή είναι στη δικαιοδοσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντούτοις στον χώρο επιχειρούν και μέλη του Τμήματος Δασών. Άλλωστε, η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή στις 13:40 (12/07) από εναέρια περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους του ενός εκ των δυο αεροπλάνων του Τμήματος Δασών. Όπως πληροφορούμαστε μόλις ενημερώθηκε ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Τάκης Τσιντίδης, έδωσε οδηγία για να αρχίσουν οι προσπάθειες κατάσβεσης από αέρος, όπερ και εγένετο. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν και τα δυο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών, το οποίο έχει και τρία πυροσβεστικά οχήματα στην περιοχή, αλλά και εκσκαφέα. Η βλάστηση στην περιοχή, οι ανέμοι μου πνέουν, αλλά και η κλίση του εδάφους καθιστούν πολύ δύσκολες τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top