ΛΑΡΝΑΚΑ: Πανικός με επιτήδειο που «ανοίγει» οχήματα στον χώρο στάθμευσης στο Μακένζυ – ΕΙΚΟΝEΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πανικός με επιτήδειο που «ανοίγει» οχήματα στον χώρο στάθμευσης στο Μακένζυ – ΕΙΚΟΝEΣ

«Φωνάζουν» οι ιδιοκτήτες οχημάτων που σταθμεύουν σε δημόσιο χώρο στάθμευσης της περιοχής Μακένζυ στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση γυναίκας η οποία είναι ιδιοκτήτρια οχήματος που στάθμευσε στον εν λόγω χώρο και φέρεται ως θύμα, επιτήδειος «κτυπά» οχήματα στην περιοχή Μακένζυ, ενώ η ίδια φωνάζει για την αναγκαιότητα ύπαρξης καμερών ασφαλείας στον χώρο. Στην ανάρτησή της συγκεκριμένης γυναίκας, τα σχόλια των υπολοίπων πολιτών – οδηγών, τονίζεται η επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για την χρήση συστήματος ασφαλείας στον συγκριμένο χώρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE