ΠΑΡΑ-THEMA

Στο Νοσοκομείο τραυματίας ο Νίκος Τορναρίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Νοσοκομείο τραυματίας ο Νίκος Τορναρίτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, την Κυριακή 30/7 μετά από ατύχημα.

Το ατυχές περιστατικό τραυματισμού του στο πόδι, δημοσιοποίησε ο ίδιος με μια φωτογραφία να τον παρουσιάζει χαμογελαστό αλλά στον γύψο, ευχαριστώντας το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε: «Ευχαριστώ τις πρώτες βοήθειες και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού νοσοκομείου Λεμεσού για την άμεση ανταπόκριση.#ΣτονΓύψο». Κάτω από την ανάρτηση του εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα για καλή ανάρρωση τόσο από απλούς πολίτες, φίλους, συναδέλφους αλλά και πολιτικούς του αντιπάλους. T.X

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top