ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Στην Αγγλία συνελήφθη ο ύποπτος συνάδελφος του θύματος – Ο καθοριστικός ρόλος της οικογένειας του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Στην Αγγλία συνελήφθη ο ύποπτος συνάδελφος του θύματος – Ο καθοριστικός ρόλος της οικογένειας του

Στην Αγγλία συνελήφθη ο 31χρονος Βρετανός στρατιώτης, ύποπτος για πρόκληση θανάτου του  33χρονου συνάδελφου του, δεκανέα Τζον Φερνάντες, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29/7 στη Δεκέλεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο 31χρονος που φέρεται να σκότωσε τον Φερνάντες, αναχώρησε για την χώρα του είτε το ίδιο βράδυ, είτε την επόμενη μέρα το πρωί καθώς είχε προγραμματισμένη άδεια εξωτερικού. Το Renault Clio σκούρου χρώματος που οδηγούσε ο ύποπτος το μοιραίο βράδυ, εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του στην Ορόκλινη. Ωστόσο για να φτάσουν στα ίχνη του υπόπτου οι Βρετανικές Αρχές, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι μαρτυρίες του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Ο ίδιος όπως προσθέτει το δημοσίευμα φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε από τις πρώτες ώρες, τι είχε συμβεί στην Κύπρο. Ο 31χρονος καταλήγει το δημοσίευμα, συνελήφθη και ανακρίνεται από την βρετανική στρατιωτική Αστυνομία, η οποία πλέον χειρίζεται την υπόθεση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top