ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλόνισε το Παγκύπριο ο θάνατος της 3χρονης Γεωργίας Πολυκάρπου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλόνισε το Παγκύπριο ο θάνατος της 3χρονης Γεωργίας Πολυκάρπου

Τραγωδία και άδικο, μόνο έτσι μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του ενώ κατανάλωνε φαγητό.

Ο θάνατος της 3χρονης Γεωργίας Πολυκάρπου το απόγευμα της Παρασκευή 4/8, έχει βυθίσει σε θλίψη την οικογένειά της, ενώ έχει συγκλονίσει τους πάντες ανά το παγκύπριο, αφού, ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του ενώ έκανε μια καθημερινή συνήθεια, έτρωγε το σνακ του, την λουκανικόπιττά του. Θυμίζουμε ότι, το άτυχο κοριτσάκι ενώ βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του και κατανάλωνε φαγητό, και πιο συγκεκριμένα λουκανικόπιτα, πνίγηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Οι παπούδες του παιδιού, φαίνεται να προσπάθησαν αρχικά να την συνεφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα, έτσι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο για να μεταφερθεί το κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ένας θάνατος, ο οποίος ήταν τόσο απρόσμενος, άδικος, ξαφνικός και αναπάντεχος… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Λεμεσό: Απεβίωσε 3χρονο κοριτσάκι – Πνίγηκε ενώ έτρωγε Σπαράζει καρδιές η μητέρα της 3χρονη Γεωργίας «Εν θα σε ξιάσει ποτέ η μανούλλα σου» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top