ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» το Αεροδρόμιο Λάρνακας - Πέρασαν «κατά λάθος» φυσίγγια και κανείς δεν τους σταμάτησε

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» το Αεροδρόμιο Λάρνακας - Πέρασαν «κατά λάθος» φυσίγγια και κανείς δεν τους σταμάτησε

Από ότι φαίνεται ο έλεγχος που γίνεται από ιδιωτική εταιρεία στα κυπριακά Αεροδρόμια δεν είναι ο ενδεδειγμένος αφού πέρασαν πακέτο με 25 φυσίγγια τα οποία βρίσκονταν σε βαλίτσα κύπριου ταξιδιώτη προς Αθήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πολίτης μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου ταξίδεψαν στην Ελλάδα για σκοπούς προετοιμασίας και φιλικών αγώνων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα όλα τα μέλη της αποστολής είχαν δηλώσει τα όπλα και τα φυσίγγια τους τα οποία συμφώνως με τους κανονισμούς τοποθετήθηκαν στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους.

Όμως όπως διαφάνηκε ύστερα ένα από τα μέλη της αποστολής ξέχασε μέσα στη χειραποσκευή του 25 φυσίγγια. Αυτό το διαπίστωσε ο ίδιος όταν στο ξενοδοχείο στην Αθήνα άνοιξε την βαλίτσα του και είδε διάσπαρτα τα φυσίγγια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε αξιωματικό της Αστυνομίας ο οποίος του είπε ότι οι έλεγχοι διενεργούνται πλέον από τον ιδιωτικό τομέα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top