Εφιαλτικό βράδυ… και βαριά ήττα για την Σταντάρτ του Λαΐφη (photo)

Εφιαλτικό βράδυ… και βαριά ήττα για την Σταντάρτ του Λαΐφη (photo)

Σε παιχνίδι που διεξάχθηκε την Παρασκευή (18/8) το βράδυ στο Βέλγιο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Βελγικού πρωταθλήματος, η Σταντάρτ Λιέγης γνώρισε βαριά ήττα από την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 65ο λεπτό με τον De Pauw Nill. Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την άμυνα της ομάδα του Κύπριου άσσου, καθώς μέσα σε οκτώ λεπτά από την ώρα που άνοιξε το σκορ η Ζούλτε δέχθηκε τρία απανωτά γκολ.

Στο 70ο λεπτό η Ζούλτε έκανε το 2-0 με τον Kaya Onur και στο 73ο λεπτό o Olayinka Peter τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Έξι λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Kaya Onur έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα γράφοντας το τελικό 4-0.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE