ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Οδηγός “έκανε τον δύσκολο” στους Αστυνομικούς – Λίγα λεπτά μετά που του πέρασαν χειροπέδες συμμορφώθηκε

ΠΑΦΟΣ: Οδηγός “έκανε τον δύσκολο” στους Αστυνομικούς – Λίγα λεπτά μετά που του πέρασαν χειροπέδες συμμορφώθηκε

Εντοπίστηκε να οδηγεί με 84 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50 που είναι το όριο στο συγκεκριμένο δρόμο και όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του οι Αστυνομικοί, αρνήθηκε μέχρι που του πέρασαν χειροπέδες και συμμορφώθηκε.

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στην Πόλη Χρυσοχούς, το απόγευμα της Παρασκευής (18/8), μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται, με ταχύτητα 84χιλιμέτρων ανά ώρα αντί 50 που είναι το όριο στον συγκεκριμένο δρόμο. Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν τα στοιχεία του 36χρονου οδηγού του οχήματος για να προχωρήσουν σε έκδοση εξώδικης ρύθμισης (πρόστιμο), αυτός αρνήθηκε. Όταν οι αστυνομικοί πληροφόρησαν, τον οδηγό ότι είναι υπό κράτηση, τότε αυτός προέβαλε αντίσταση και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, κάτι που όπως φαίνεται οδήγησε στην συμμόρφωση του. Στη συνέχεια ο 36χρονος οδηγός, κάτοικος Λευκωσίας, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top