Δεν θέλει Ολυμπιακό και άλλες δύο ο Δώνης!

Δεν θέλει Ολυμπιακό και άλλες δύο ο Δώνης!

Ο Ολυμπιακός είναι στους πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ, με τον Γιώργο Δώνη να μην θέλει η ομάδα του να βρεθεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους»!

Με το 0-0 στην Πράγα κόντρα στην Σλάβια, η ομάδα της Λευκωσίας προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Ο Ελλαδίτης προπονητής ρωτήθηκε για τους αντιπάλους που θα επιθυμούσε ενόψει της κλήρωσης των ομίλων και τόνισε πως δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ακόμα δύο… παλιές γνώριμες:

«Όχι πάλι Μπαρτσελόνα και Παρί (σ.σ. αμφότερες είναι στο Β΄ γκρουπ δυναμικότητας). Δεν θα ήθελα επίσης να παίξω με τον Ολυμπιακό.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE