Δεν θα διεξαχθεί η λειτουργία στον καθεδρικό του Αγίου Μάμαντος στη Μόρφου - Οι κατοχικές αρχές η αιτία

Δεν θα διεξαχθεί η λειτουργία στον καθεδρικό του Αγίου Μάμαντος στη Μόρφου - Οι κατοχικές αρχές η αιτία

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολης Μόρφου πληροφορεί το κοινό ότι λόγο παρεμπόδισης από τις κατοχικές αρχές δεν θα διεξαχθεί η λειτουργίες που ήταν προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου πληροφορεί το ευσεβές χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι οι ανακοινωθείσες Ακολουθίες του Εσπερινού και των Θείων Λειτουργιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου, την 1η, 2α και 3η Σεπτεμβρίου 2017, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω παρεμπόδισης της πραγματοποίησής τους από τις κατοχικές αρχές». Παρά το γεγονός ότι δεν διευκρινίζονται οι λόγοι για την απόφαση αυτή των κατοχικών αρχών πιθανών να παίζει ρόλο και η κατάσταση που έχει επέλθει στο Κυπριακό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE