ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τον 3χρονο γιο του γιατί στην κοπέλα του δεν άρεσαν τα παιδιά

Σκότωσε τον 3χρονο γιο του γιατί στην κοπέλα του δεν άρεσαν τα παιδιά

Ένας άντρας από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ δήλωσε ένοχος για τον θάνατο του τριών χρονών γιου του διότι αποτελούσε… εμπόδιο στη νέα του σχέση.

Ο 23χρονος David Creato Jr ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι προκάλεσε «απερίσκεπτα τον θάνατο του γιου του, δείχνοντας υπερβολική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή». Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο άντρας σκότωσε τον γιο του διότι η 17χρονη κοπέλα του δεν ήθελε παιδιά τριγύρω και ζητούσε να τον δώσει για υιοθεσία. Η κοπέλα ουδέποτε διώχθηκε νομικά. Τον Οκτώβριο του 2015, ο Creato κάλεσε την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι το παιδί είχε φύγει από το σπίτι και περιφερόταν. Ο μικρός εντοπίστηκε αργότερα την ημέρα εκείνη σε μια δασική περιοχή κοντά στο σπίτι. fkdfgbk5 Ένας ιατροδικαστής υποστήριξε ότι πέθανε από «εγκληματική βία», αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει με ακρίβεια την αιτία ή την ώρα του θανάτου. Η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί ξανά στις 29 Σεπτεμβρίου. fkdfgbk4   Από NewsBeast.gr  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top