ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα για ανάπηρο που καταγγέλθηκε - Η απάντησή του - ΕΓΓΡΑΦΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα για ανάπηρο που καταγγέλθηκε - Η απάντησή του - ΕΓΓΡΑΦΟ

Άμεση επέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη, σε σχέση με επιβολή προστίμου σε άτομο με αναπηρίες. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας απαντώντας σε σχετικό αίτημα του εν λόγω προσώπου, την ιστορία του οποίου ανέδειξε το ThemaOnline, το πληροφόρησε πως μετά από απόφασή του το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί διαγράφεται. Πρόκειται για μια απόφαση που απονέμει δικαιοσύνη, καθώς όπως είχαμε γράψει από τον περασμένο Ιούλιο το εν λόγω πρόσωπο, ως υπάλληλος του Δήμου Λεμεσού, είχε σταθμεύσει το όχημά του σε χώρο για ανάπηρους στον παραλιακό, έχοντας και σχετικά διακριτικά. Ωστόσο, αστυνομικοί της Τροχαίας τον κατήγγειλαν, παρά τις διαμαρτυρίες του ιδίου. Ακολούθως, ο παθών υπέβαλε σχετικό αίτημα στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, ο οποίος όπως σημειώσαμε ανταποκρίθηκε θετικά. Πάντως, το θετικό είναι ότι ο κ. Κώστας Κληρίδης, απάντησε στον συμπολίτη μας σε λιγότερο από ένα μήνα. Το ThemaOnline ανέδειξε την υπόθεση που αφορούσε την έκδοση εξώδικου πρόστιμου, σε ανάπηρο που στάθμευσε το όχημα του σε χώρο στάθμευσης αναπήρων στην Λεμεσό.

Ο εν λόγω πολίτης που είναι ανάπηρος, απέστειλε επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη και στην απάντηση που έλαβε αναφέρει: « Θέμα: Εξώδικη καταγγελία του με αρ. ---- ημερ. 02/08/2017, εναντίον του οχήματος με αρ. εγγραφής ------- Αναφέρομαι στην επιστολή σας με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2017, σχετικά με το πιο πάνω θέμα και σας πληροφορώ ότι αποφάσισα το εξώδικο να διαγραφεί.» ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχει ακρωτηριασμένο πόδι αλλά αστυνομικοί τον κατήγγειλαν για στάθμευση σε χώρο αναπήρων – Γέλαγαν με παρέμβαση κωφού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απορρίπτει τις καταγγελίες για το εξώδικο σε βάρος 58χρονου με αναπηρίες η Αστυνομία – «Δεν ήταν δηλωμένο ως αναπηρικό» Σημειώνεται ότι ο εν λόγω ανάπηρος πολίτης, έχει ήδη πληρώσει το εξώδικο πρόστιμο, πριν την λήξη της προθεσμίας πληρωμής, ως όφειλε. Τώρα παραμένει η διευθέτηση για επιστροφή του χρηματικού ποσού.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top