ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαβορί η Cablenet με δυο εκατομμύρια…

Φαβορί η Cablenet με δυο εκατομμύρια…

> style="text-align: justify"> >

Η Ανόρθωση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το επόμενο τα βήμα στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Η Cyta και η Cablenet είναι οι δυο εταιρείες οι οποίες βρίσκονται σε επαφές με την «Κυρία» αλλά φαίνεται ότι προκύπτει ξεκάθαρο φαβορί πλέον, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα.

Αυτό που υποστηρίζεται από πλευράς Ανόρθωσης είναι ότι η Cyta έχει αποσύρει την επίσημη πρόταση της για τα τηλεοπτικά η οποία ήταν ύψους 1.350.000 ευρώ (λέχθηκε για νέα προσφορά ύψους 1,6 η οποία δεν φαίνεται να πήρε επίσημη μορφή). Η μόνη επίσημη πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι είναι αυτή της Cablenet.

Μάλιστα η πρόταση της Cablenet είναι πολύ καλύτερη οικονομικά απ’ αυτήν της Cyta μιας και με τα μπόνους είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top