ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Άλλαξε στάση η Ροζίτα και σπάει τη σιωπή της – Αναμένεται νέος κύκλος συλλήψεων

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Άλλαξε στάση η Ροζίτα και σπάει τη σιωπή της – Αναμένεται νέος κύκλος συλλήψεων

Έτοιμη να μιλήσει στους ανακριτές εμφανίζεται μέσω του δικηγόρου της, η φερόμενη ως εγκέφαλος του σκανδάλου στο ΤΕΠΑΚ, Ροζίτα Παυλίδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η ίδια εντός της ερχόμενης βδομάδας θα μιλήσει στους ανακριτές γεγονός που αναμένεται να ανοίξει νέο κύκλο συλλήψεων εάν και εφόσον πείσει με την κατάθεση της. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η Ροζίτα φέρεται να έχει ως κύριο μέλημα να απαλλαγούν από τις ευθύνες τα συγγενικά της πρόσωπα σημειώνοντας ότι κανένα από αυτά δεν κατέθεσε το παραμικρό εναντίον της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Φέρεται να απειλούσε η Ροζίτα – «Μια πομπούα, έναν τηλεφώνημα ένει…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE