ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια του θανάτου της Χριστιάνας Παττίχη – Ζούσε όταν ξέσπασε η πυρκαγιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια του θανάτου της Χριστιάνας Παττίχη – Ζούσε όταν ξέσπασε η πυρκαγιά

Σε ασφυξία συνεπεία εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα, οφείλεται ο θάνατος της 50χρονης , Χριστιάνας Παττίχη από τη Λεμεσό, την Τρίτη (12/9), όταν ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα του διαμερίσματός της.

Του Χρίστου Ζήνωνος Σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, μετά την ολοκλήρωση της νενομισμένης νεκροτομής την Τετάρτη (13/9). ανέφερε ότι η 50χρονη ήταν ζωντανή όταν η φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμα της, αφού τα ευρήματα της νεκροψίας δείχνουν εισπνοή καπνού. Λήφθηκαν δείγματα για εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν την ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα της άτυχης 50χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.