ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέτοιες ομαδάρες, τις κερδίζεις μόνο στο… playstation!

Τέτοιες ομαδάρες, τις κερδίζεις μόνο στο… playstation!

> style="text-align: justify"> >

Τι να πεις και τι να γράψεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι όπου η διαφορά κλάσης ήταν τεράστια και θύμισε σε κάποιες στιγμές, το «παιχνίδι» της… «γάτας με το ποντίκι».

Όπως πολύ σωστά είπε ο Γιώργος Δώνης, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές (δείτε ΕΔΩ)…

Ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε αξιοπρεπώς στο θρυλικό «Μπερναμπέου», ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου περιόρισε όσο μπορούσε τις επιθέσεις της «Βασίλισσας» και πήγε στα αποδυτήρια με μόλις ένα γκολ στην «πλάτη» και δημιουργήθηκε η… ψευδαίσθηση ότι κάτι καλό μπορεί να συνέβαινε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως υπήρξε άμεση… «προσγείωση» στην πραγματικότητα.

Οι παίκτες της Ρεάλ φαίνεται ότι… τα άκουσαν στα αποδυτήρια από τον Ζιντάν και μπήκαν αγριεμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισαν» νωρίς την υπόθεση νίκη, βάζοντας πλώρη για μεγάλο σκορ, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και αν μη τι άλλο, μπορεί να δεινοπάθησαν, αλλά έπεσαν με το κεφάλι ψηλά.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top