ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν τα κατασκευαστικά έργα σε Παλουριώτισσα και Καϊμακλί - Πεζοδρόμια σε σημαντικό αριθμό οδών

Ολοκληρώθηκαν τα κατασκευαστικά έργα σε Παλουριώτισσα και Καϊμακλί - Πεζοδρόμια σε σημαντικό αριθμό οδών

Ολοκληρώθηκαν τα κατασκευαστικά έργα στην Παλουριώτισσα και Καϊμακλί αναφέρει, με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας σημειώνοντας ότι η ορθή δημιουργία πεζοδρομίων και δρόμων είναι ένα μεγάλο σε έκταση και συνάμα σημαντικό έργο της πρωτεύουσας. Προσθέτει ότι τα βελτιωτικά έργα και η κατασκευή πεζοδρομίων έχουν ολοκληρωθεί στις οδούς Λόρδου Βύρωνος, Χρίστου Τσιάρτα, Εφέσου, Νεύτωνος, Πλάτωνος, Κωνσταντίνου, Ίλου, Έκτορος, Μιχαλάκη Καραολή, Περικλέους, Ψαρών, Αρχαγγέλου Μιχαήλ , Κυπριανού, Μάρκου Μπότσαρη, Παρνασού, Φιλοπάππου, Γιάννη Τσαττάλα, Μενάνδρου, Μουσών, Ζαππείου, Σπύρου Πρωτοπαπά, Άτλαντος, Ανδρέα Κάρυου και Κασσάνδρας στην Παλουριώτισσα και στο Καϊμακλί. Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ασφαλτόστρωση, εγκατάσταση αγωγών όμβριων υδάτων, κατασκευή πεζοδρομίων, οριζόντια και κάθετη σήμανση. Ο Δήμος Λευκωσίας θεωρεί το έργο υψίστης σημασίας για την κοινωνική ανάπτυξη, και πως με την ολοκλήρωση του θα συμβάλει στη διασφάλιση της συνεχούς, ασφαλούς και χωρίς εμπόδια διακίνησης των πεζών και στη σωστή διαχείριση των νερών της βροχής.

"Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ομοιόμορφα πεζοδρόμια για να περπατούμε, να κατασκευάσουμε οχετούς κατάλληλους που να διοχετεύουν τα νερά της βροχής και να αποτρέπουν τις πλημμύρες και τις ζημιές σε υποστατικά, να υπάρχει καλό οδόστρωμα χωρίς λακκούβες στους δρόμους, δίνοντας λύσεις στα διάφορα προβλήματα και παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και τις περιουσίες τους", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top