ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Υπό πενθήμερη κράτηση - Το έπαιζαν ελαιοχρωματιστές αλλά έκαναν «ριφιφή»

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Υπό πενθήμερη κράτηση - Το έπαιζαν ελαιοχρωματιστές αλλά έκαναν «ριφιφή»

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διέταξε όπως τα τέσσερα άτομα από τη Βουλγαρία, τρεις άνδρες ηλικίας 34, 29 και 27 χρόνων και μια γυναίκα 29 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι σε υπόθεση κλοπής από κατοικία στη Δρομολαξιά παραμείνουν υπό κράτηση για διάστημα πέντε ημερών προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Στις 10 Σεπτεμβρίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι οι τέσσερις, προφασιζόμενοι τους ελαιοχρωματιστές, αφού εισήλθαν σε σπίτι ηλικιωμένων, φέρονται να έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €7.000 σε χρυσαφικά και κοσμήματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες οι τέσσερις θεάθηκαν στα Λεύκαρα όπου επισκέφθηκαν διάφορες κατοικίες ηλικιωμένων και με διάφορες προφάσεις ζητούσαν να εισέλθουν στις κατοικίες γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.