Βαρύ το πένθος για τον Πανίκο Πιλάλη

Βαρύ το πένθος για τον Πανίκο Πιλάλη

Η οικογένεια του ηθοποιού βυθίστηκε στο πένθος...

Ο Πανίκος Πιλάλης ζει δύσκολες ώρες, αφού το απόγευμα της Δευτέρας, 25/9, πέθανε η αγαπημένη του μαμά, Νίκη. Η Νίκη Πιλάλη Καβαλιέρου απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών και η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, 27/9, και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Κοφίνου. Η οικογένεια στην αγγελία θανάτου του Φιλελευθέρου παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την ανέγερση της εκκλησίας Αγίας Φωτεινής και για το Ίδρυμα Αροδαφνούσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE