Τι λένε στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα που προέκυψε με το ΓΣΠ!

Τι λένε στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα που προέκυψε με το ΓΣΠ!

Μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε για το ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στο ΓΣΠ απέναντι στη Δόξα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του περί αυτού του ζητήματος:

«Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε εδώ και ένα μήνα περίπου. Στην ομάδα της ΟΥΕΦΑ υπάρχει και ειδικός γεωπόνος που ελέγχει τον αγωνιστικό χώρο και έτσι είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Είχαν εξεταστεί διάφορα ενδεχόμενα («Αντώνης Παπαδόπουλος, «Αμμόχωστος», ΑΕΚ Αρένα), δυστυχώς δεν μπορούν να μας παραχωρήσουν αυτά τα γήπεδο. Υπάρχει μια συνεννόηση και περιμένουμε να αρθεί μια τελεσίδικη απόφαση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE