LIFESTYLE

Έτσι καλωσόρισαν την μπέμπα οι συνεργάτες της Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έτσι καλωσόρισαν την μπέμπα οι συνεργάτες της Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλο το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό ανυπομονούσε για την γέννηση της κόρης της αγαπημένης παρουσιάστριας Χριστιάνας Αριστοτέλους και του διεθνή άσσου της Εθνικής Κύπρου και του ΑΠΟΕΛ Γιώργου Εφραίμ.

Η είδηση το πρωί του Σαββάτου (7/10) για την άφιξη της Αριστοτέλους στο μαιευτήριο έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Όπως ήταν φυσικό φίλοι και συνεργάτες του ζεύγους έσπευσαν στο μαιευτήριο για να επισκεφθούν την αγαπημένη παρουσιάστρια και το νέο μέλος της οικογένειας. Οι συνεργάτες της Αριστοτέλους την επισκέφθηκαν, παίρνοντας μαζί και το δώρο της μικρής που δεν ήταν άλλο από ένα χαριτωμένο αρκουδάκι διακοσμημένο με μπαλόνια σε ροζ χρώμα. Και για του λόγου το αληθές, παρουσιάζουμε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάρης Παπαθεοχάρους στο story του στο Instagram, την Κυριακή 8/10. Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στην μπέμπα να είναι γερή και δυνατή και πάντα με υγεία!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top