Νέο μήνυμα για το γήπεδο της Λεμεσού!

Νέο μήνυμα για το γήπεδο της Λεμεσού!

Την ερχόμενη Πέμπτη ο ΚΟΑ εξάγγειλε δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του νέου γηπέδου της Λεμεσού, καθώς έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες και ο οργανισμός είναι έτοιμος να βγει σε προσφορές για το έργο.

«Μεγάλη εβδομάδα για τους φίλαθλους της Λεμεσού και όχι μόνο η επόμενη. Ένα όνειρο δεκαετιών πάει να γίνει πραγματικότητα». Το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος είχε ο οποίος είχε σημαντική συμβολή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες το τελευταίο διάστημα, με πρωινή του ανάρτηση στέλνει ακόμη ένα αισιόδοξο μήνυμα για το γήπεδο:«Μεγάλη εβδομάδα για τους φίλαθλους της Λεμεσού και όχι μόνο η επόμενη. Ένα όνειρο δεκαετιών πάει να γίνει πραγματικότητα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.