Έδωσαν στον Ζαβράντωνα ημερομηνία αποφυλάκισης και μετά του είπαν... άκυρο

Έδωσαν στον Ζαβράντωνα ημερομηνία αποφυλάκισης και μετά του είπαν... άκυρο

Ημερομηνία αποφυλάκισης έδωσαν στον Γιώργο Ζαβράντωνα, ο οποίος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και ήταν ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, όμως μετά του είπαν… άκυρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τον Μάιο του 2016 ο Ζαβράντωνας άσκησε έφεση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Εκπρόσωπος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι πιθανή ημερομηνία αποφυλάκισης του, ήταν 31η Ιουλίου 2017, με τον ίδιο να αποσύρει την σχετική έφεση. Αργότερα σημειώνει το δημοσίευμα διαπιστώθηκε ότι πιθανή ημερομηνία αποφυλάκισης του είναι η 24η Μαΐου 2019. Η κανονική ημερομηνία που του είχαν δώσει εξ αρχής από τις Κεντρικές Φυλακές. Ο Ζαβράντωνας μετά από αυτή την εξέλιξη καταχώρησε αίτηση για έκδοση προνομιακού εντάλματος υποστηρίζοντας ότι κρατείται παράνομα. Το Ανώτατο Δικαστήριο, προσθέτει το σχετικό άρθρο, απέρριψε την αίτηση  και υπέδειξε πως αν από λάθος αποσύρθηκε η έφεση υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς της. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE