LIFESTYLE

«Κόπηκε» η εκπομπή του TvOne; Το video που αποκαλύπτει το τέλος της συνεργασίας των παρουσιαστριών με το κανάλι - VIDEO

«Κόπηκε» η εκπομπή του TvOne; Το video που αποκαλύπτει το τέλος της συνεργασίας των παρουσιαστριών με το κανάλι - VIDEO

Τα νούμερα τηλεθέασης της συγκεκριμένης εκπομπής δεν ήταν τα αναμενόμενα, αλλά πρόκειται για κάτι πρωτότυπο και εντελώς διαφορετικό.

Το «30 ΜΕΡΕΣ» είναι μία σειρά “reality-παιχνίδι” 30 επεισοδίων, που σκοπό της είχε να προσθέσει στα βράδια του Κύπριου τηλεθεατή περιπέτεια και μοναδικές στιγμές. Η Κάλια Ελευθερίου και η Φραντζέσκα Θεοδωροπούλου θα διάσχιζαν με τα πόδια την Κύπρο, μέσα από μονοπάτια της φύσης, ποτάμια, δάση και αγροτικές περιοχές για 30 ολόκληρες μέρες. Σε αυτή την πολυήμερη περιπέτεια, οι κοπέλες, απαγορευόταν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε όχημα αλλά και οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας. Ούτε internet, αλλά ούτε και τηλέφωνο. Ειδικά το στοιχείο της επικοινωνίας, θα τις κρατήσει μακριά από τον πολιτισμό, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οπόταν καταλαβαίνετε ότι όταν είδαμε το παρακάτω insta stories από τον λογαριασμό της Κάλιας Ελευθερίου στο instagram προβληματιστήκαμε... Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Το ThemaOnline η εκπομπή δεν κόπηκε αλλά έχει ορισμένες εξελίξεις. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και το reality "30 μέρες" θα προβάλεται τα Σαββατοκύριακα από το TvOne. Επί της ουσίας σταμάτησαν τα γυρίσματα στις 15 μέρες, αφού οι δύο πρωταγωνίστριες θεώρησαν πως  ό,τι είχαν να λάβουν ως εμπειρία από αυτήν την εκπομπή το έλαβαν στις 15 μέρες που προηγήθηκαν. Τα 100 μέτρα που θα περπατούσαν δεν θα τους πρόσφεραν κάτι περισσότερο, αφού ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους.   Σχετικό άρθρο:Στο κυπριακό reality του TvOne τα 2 κορίτσια περπάτησαν από την Λευκωσία στο Γούρρι! – VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top