Πορτογαλία: Στους 41 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές

Πορτογαλία: Στους 41 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές

Οι πυρκαγιές που κατέστρεψαν την κεντρική και βόρεια Πορτογαλία την Κυριακή και τη Δευτέρα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 41 ανθρώπους, έγινε σήμερα γνωστό από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας της χώρας, που αναθεώρησε προς τα πάνω τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων.

"Περάσαμε από τους 37 στους 41 νεκρούς" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος της γ.γ πολιτικής προστασίας Πατρίσια Γκασπάρ. Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 71. Μεταξύ αυτών 16 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE