Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Στο μυαλό του Ρόνι Λέβι βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με τον Εθνικό. Το παιχνίδι κρύβει τις δικές του «παγίδες» για την «Κυρία» που καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ισόπαλα αποτελέσματα στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα.
Οι απουσίες είναι αρκετές, καθώς παραμένει εκτός ο Πράνιτς, ο Σιβού που αποβλήθηκε με τον Απόλλωνα, όπως και ο Σεκού Σισέ που συμπλήρωσε ήδη τρεις κίτρινες κάρτες. Στο όριο βρίσκονται οι Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ και Μπανταλόφσκι.
Ο τελευταίος λογικά θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Πηλέα που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, να ξεκινάει στο αριστερό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




