LIFESTYLE

Η άκυρη απάντηση της Τζιόρτζια Παναγή στο Λούη - «Αν κοπεί θα παίξω εγώ το στιγμιότυπο» - Η σχέση του με το Savoir Vivre - ΒΙΝΤΕΟ

Η άκυρη απάντηση της Τζιόρτζια Παναγή στο Λούη - «Αν κοπεί θα παίξω εγώ το στιγμιότυπο» - Η σχέση του με το Savoir Vivre - ΒΙΝΤΕΟ

Στο ντεμπούτο της εκπομπής της «Cup Of Joy» η Τζιόρτζια που παρουσιάζει μαζί με τον Άθω Αντωνίου είχαν ως καλεσμένο τον γνωστό κωμικό Λούη Πατσαλίδη.

Στην εκπομπή του έκαναν μια ερώτηση και ο παρουσιαστής ρώτησε «τι ώρα παίζει η εκπομπή;». Σκοπός του ήταν φυσικά να μάθει κατά πόσο η εκπομπή Cup Of Joy είναι βραδινή και θα είχε περισσότερη ευκολία να απαντήσει με περισσότερη ειλικρίνεια στην ερώτηση. Η παρουσιάστρια όμως νομιζόμενη ότι εννοούσε τι ώρα παίζει η εκπομπή του Λούη και του απάντησε 22:10 εννοώντας φυσικά την εκπομπή του Λούη που παίζει κάθε Παρασκευή στο Άλφα Κύπρου. Αυτή η σύγχυση αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού μεταξύ Άθου Αντωνίου και Λούη Πατσαλίδη η οποίοι και οι δύο απαίτησαν να μην κοπεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Μάλιστα ο Λούης είπε ότι αν κοπεί το στιγμιότυπο θα το παίξει στην δική του εκπομπή αφού ήταν πραγματικά κωμικό στιγμιότυπο. Αυτά είναι στην αρχή του βίντεο. Στη συνέχεια του βίντεο μπορείτε να γνωρίσετε την σχέση που έχει ο αγαπητός παρουσιαστής με το Savoir Vivre σε ένα εικονικό ραντεβού του με την Τζιόρτζια σε ακριβό εστιατόριο. Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top