Καλό Καρναβάλι και… για το ντέρμπι!

Καλό Καρναβάλι και… για το ντέρμπι!

«Ε ρε… γλέντια»! Κάπως έτσι θα λένε αρκετοί μετά την αναβολή του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Ήδη έχουν να… χρωστάνε τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο και ένα για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Απόλλωνας έχει προγραμματισμένα και τα δύο που χρωστά για τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Άρα, μετά τον ερχόμενο Ιανουάριο, πιθανότατα Φεβρουάριο όπου είναι και το Καρναβάλι, να βρεθούν διαθέσιμες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε αυτό που σας ενημερώσαμε νωρίτερα ότι όταν και εφόσον γίνει το ντέρμπι θα είναι με διαφορετικό φύλλο αγώνος.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.