ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Παμπορίδης μετά το νέο περιστατικό βίας σε γιατρούς: «Έρχονται κάμερες σε όλους τους χώρους και ιδιωτικοί φρουροί - Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα έκαναν αυτά τα νταηλίκια;»

Γ. Παμπορίδης μετά το νέο περιστατικό βίας σε γιατρούς: «Έρχονται κάμερες σε όλους τους χώρους και ιδιωτικοί φρουροί - Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα έκαναν αυτά τα νταηλίκια;»

Την είδηση ότι το υπουργείο Υγείας  σχεδιάζει να τοποθετήσει κάμερες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των δημόσιων Νοσοκομείων (πλην των κλινών) σε συνεργασία με την Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και ιδιωτικούς φρουρούς, έδωσε ο Γιώργος Παμπορίδης.

Ο υπουργός Υγείας σε τηλεφωνική του παρέμβαση, στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, το πρωί της Πέμπτης 26/10, εξήγγειλε τα εν λόγω μέτρα, σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα περιστατικά βίας κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Αφορμή για να δώσει την σχετική είδηση ο υπουργός στάθηκε το νέο περιστατικό βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25/10 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όταν νεαρός Ελληνοκύπριος φέρεται να επιτέθηκε σε δυο γιατρούς. Αρχικά η είδηση ήταν πως ο εν λόγω ταραξίας καταζητείτο από την Αστυνομία καθώς μετά την επίθεση του εγκατέλειψε με φίλο του το Νοσοκομείο. Ωστόσο, ο υπουργός ενημέρωσε ότι ο 28χρονος ασθενής συνελήφθη και προς αυτό το σκοπό ευχαρίστησε δημόσια για την ευαισθησία που έδειξε επί του θέματος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας. Στο τέλος της τηλεφωνικής του παρέμβασης ο κ. Παμπορίδης διερωτήθηκε, «αν ήταν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα έκαναν αυτά τα νταηλίκια;». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ.Ν. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τα έσπασε με σπασμένο πόδι νεαρός Ελληνοκύπριος – Πρώτα εκσφενδόνισε το κινητό του και μετά επιτέθηκε σε γυναίκα γιατρό – Καταζητείται

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top