Να αντιδράσει για να «καρπωθεί» τους βαθμούς και να ανέβει η ψυχολογία!

Να αντιδράσει για να «καρπωθεί» τους βαθμούς και να ανέβει η ψυχολογία!

Η Ανόρθωση επιβάλλεται να αφήσει πίσω της το εντός έδρας «στραβοπάτημα» με αντίπαλο την ομάδα της Πάφου για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «κυρία» δεν έχει περιθώρια να κοιτάξει πίσω, πρέπει να κοιτάζει μονάχα μπροστά και το «ντέρμπι» με την Ομόνοια.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ουσιαστική εμφάνιση μέσα στο «Αμμόχωστος» και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ο Ρόνι Λέβι καλείται να παρατάξει τους ποδοσφαιριστές που έχουν την καλύτερη ψυχολογία, αλλά και την κατάλληλη ετοιμότητα.

Η αντίδραση για την Ανόρθωση είναι ο μόνος «δρόμος», καθώς ενδεχόμενο «στραβό» αποτέλεσμα, η Ομόνοια μπορεί να την πλησιάσει στους δύο πόντους, κάτι που δε θα αρέσει σε κανέναν! Όσον αφορά το αρχικό «σχήμα», τα πολλά λόγια δε χωρούν διότι είναι νωρίς, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει ξανά ο Γκάντσεφ, μιας και δεν ικανοποίησε με την απόδοση του.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE