Άφωνοι οι επιβάτες: Έκανε στοματικό σεξ σε 28χρονο συνεπιβάτη της εν ώρα πτήσης - Γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο

Άφωνοι οι επιβάτες: Έκανε στοματικό σεξ σε 28χρονο συνεπιβάτη της εν ώρα πτήσης - Γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο

Ασυγκράτητη αποδείχθηκε μία 48χρονη η οποία έκανε στοματικό σεξ σε έναν 28χρονο συνεπιβάτη της σε πτήση της Delta Airlines από το Λος Άντζελες στο Ντιτρόιτ, το βράδυ της Κυριακής.

  Η γυναίκα και ο 28χρονος, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, δεν είχαν συναντηθεί ποτέ προτού επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, σύμφωνα με την Washington Post. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ένας από τους επιβάτες εξοργισμένος από το περιστατικό δήλωσε: «Η πράξη αυτή από μόνη της είναι ανάρμοστη για δημόσιο χώρο», ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Υπάρχουν παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένοι. Θα έπρεπε να τους σεβαστούν» Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πέταξε με ανταπόκριση στο Μαϊάμι, ενώ η γυναίκα συνέχισε για το Νάσβιλ. Η Delta Airlines αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το περιστατικό, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE