ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η τακτική του Δώνη… τα «καρύδια» των παικτών και άλλη μία «χρυσή» ευρωπαϊκή σελίδα!

Η τακτική του Δώνη… τα «καρύδια» των παικτών και άλλη μία «χρυσή» ευρωπαϊκή σελίδα!

> style="text-align: justify"> >

Ο Κυριάκος Αποστόλου παρακολούθησε για άλλη μία φορά την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League, και καταθέτει την άποψη του για ένα «καρυδάτο» αποτέλεσμα που ίσως να μην έχει αντίκρισμα ευρωπαϊκής συνέχειας, αλλά παραμένει σπουδαίο. Τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα στους «πορτοκαλί»;

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Ένας ΑΠΟΕΛ που σε πονοκεφαλιάζει, διότι αποτελεί έναν απίθανο «γρίφο» από μέρα σε μέρα. Στην Κύπρο δε μπορεί να νικήσει τον Εθνικό Άχνας, ενώ στο Champions League «παγιδεύει» με έναν τρόπο που ξέρει καλά, δύο φορές τη Ντόρτμουντ. Ναι μεν οι Γερμανοί είναι προβληματικοί στα τελευταία ματς που τους στέρησαν και την κορυφή στη Bundesliga, αλλά αυτό που συμβαίνει με τους «πορτοκαλί» είναι απίστευτο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top