ΥΠΕΞ: Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε τις συνομιλίες αν αρχίσουμε να θέτουμε όρους,

ΥΠΕΞ: Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε τις συνομιλίες αν αρχίσουμε να θέτουμε όρους,

 «Αν ξεκινήσουμε με την νοοτροπία των όρων, δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε συνομιλίες», δήλωσε την Παρασκευή 3/11 ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Εξερχόμενος της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Κασουλίδης κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις δηλώσεις του Τ/κ διαπραγματευτή Οζντίλ Ναμί, ο οποίος είπε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς των Τουρκοκυπρίων στα διεθνή φόρα πριν τη σύγκλιση μιας νέας διάσκεψης. «Ο κ. Ναμί μου θυμίζει τον κ. Ντενκτάς μιας άλλης εποχής, που ήθελε στο περιεχόμενο οποιασδήποτε συμφωνίας για γάμο να υπάρχουν όλες οι πρόνοιες ενός πιθανού διαζυγίου» ανέφερε ο κ. Κασουλίδης. Είπε επίσης ότι ο ίδιος δεν παίρνει «τοις μετρητοίς» τα όσα λέει ο κ. Ναμί «για τον λόγο ότι έχουν και αυτοί εκλογές στην πλευρά τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE