«Βάπτισμα» για Πάρντο στα φιλικά με Γεωργία και Αρμενία

«Βάπτισμα» για Πάρντο στα φιλικά με Γεωργία και Αρμενία

Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών του Ραν Μπεν Σιμόν για τους δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με Γεωργία και Αρμενία στις 10 και 13 Νοεμβρίου. Πρώτη κλήση για τον τερματοφύλακα της Αλκής Ούρκο Πάρντο ο οποίος πρόσφατα πήρε την Κυπριακή υπηκοότητα.

Επιστροφή στην Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο για τον Ντόσσα Τζούνιορ ενώ σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις, ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και επιστρέφουν οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιώργος Εφραίμ.

Αναλυτικά η κλήση της Εθνικής Ανδρών για Γεωργία και Αρμενία:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Βίνσεντ Λαμπάν, Μάριος Αντωνιάδης, Νέστωρ Μυτίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE