ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ήταν καλυμμένο με πετσέτα το νεογέννητο αγοράκι – Πάλεψε για τη ζωή του και τα κατάφερε ο μικρούλης – Χαίρει άκρας υγείας

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΒΡΕΦΟΥΣ: Ήταν καλυμμένο με πετσέτα το νεογέννητο αγοράκι – Πάλεψε για τη ζωή του και τα κατάφερε ο μικρούλης – Χαίρει άκρας υγείας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για να διευκρινιστούν οι συνθήκες εγκατάλειψης νεογνού έξω από το παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού το μεσημέρι της Παρασκευής 3/11.

Νεώτερη Ενημέρωση:  Παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία η μητέρα του νεογέννητου Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη λαμβάνονται καταθέσεις σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το πρόσωπο το όποιο εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι. Όπως ανέφερε 45 λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι η αστυνομία δέχθηκε κλήση για τον εντοπισμό νεογνού σε καρέκλα πίσω από το κτίριο του παλιού νοσοκομείου Λεμεσού. Το αγοράκι που φαίνεται να γεννήθηκε λίγη ώρα πριν εγκαταλειφθεί σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ήταν τυλιγμένο σε πετσέτα και τοποθετημένο σε καρέκλα έξω από το γραφείο των νοσηλευτών του ασθενοφόρου. Το νεογνό εντόπισε νοσηλευτής ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τοποθετήθηκε στην θερμοκοιτίδα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς όπως είπε ο κ. Σωτηριάδης πρόκειται για αγοράκι το οποίο ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια, χαίρει άκρας υγείας και είναι ολοκληρωμένης κύησης. Το νεογνό γεννήθηκε κάτω από πρόχειρες συνθήκες όπως δήλωσε και αυτό είναι αντικείμενο έρευνας. Τα ποινικά αδικήματα που διερευνούν είναι η εγκατάλειψη βρέφους- παιδιού χωρίς φροντίδα και η απόκρυψη τοκετού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE