ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… καμπανάκι τους ξύπνησε, καθάρισαν και κορυφή!

Το… καμπανάκι τους ξύπνησε, καθάρισαν και κορυφή!

Έχοντας να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που είχε νέο προπονητή στον πάγκο της, η ΑΕΚ κέρδισε και έπιασε κορυφή, περιμένοντας την αναμέτρηση της Κυριακής, Ερμής – Ανόρθωση, για να διαπιστώσει που θα την βγάλει η 12η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Λεωνίδου ήταν στο Δασάκι και μαζί με τον Σάββα Νεοκλέους σχολιάζουν την εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

Ο Εθνικός Άχνας με τον νέο προπονητή στον πάγκο του, Γκιόργκι Τζιχράτζε, προσπάθησε να ξαφνιάσει την ΑΕΚ, δημιούργησε με το «καλημέρα» της αναμέτρησης απειλητικές στιγμές για την εστία του Πάμπλο, αλλά οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ σοβαρεύτηκαν και ανέβασαν στροφές ελέγχοντας το παιχνίδι.

Χέφελ, Λαρένα και Λαμπάν ανέλαβαν δράση στον χώρο του κέντρου. Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι, Τολεμές έβαλαν μπρος τις μηχανές τους στην επιθετική γραμμή και πριν οι δύο ομάδες, Εθνικός και ΑΕΚ, πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 0-0, ο Γάλλος φορ των κιτρινοπρασίνων έκανε τη δουλειά του όπως αυτός ξέρει πολύ καλά.

Στο 39ο λεπτό ο Τολεμές άνοιξε το σκορ, έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ, με τον Ακοράν τρία λεπτά αργότερα, στο 42΄ , να τελειώνει τη δουλειά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.  Η αποστολή της ΑΕΚ έδειχνε από τα τελικά στάδια του πρώτου μέρους ότι θα εκπληρωνόταν με επιτυχία στο Δασάκι της Άχνας.

Στο δεύτερο μέρος με ιδανική αγωνιστική συμπεριφορά, χωρίς να αφήσει χώρους στους γηπεδούχους, οι κιτρινοπράσινοι του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλησαν να «σκοτώσουν» μία και καλή το παιχνίδι.  Έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες, θα μπορούσαν και για άλλα γκολ, αλλά το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 80΄ με τον Ακοράν.

Κυριαρχία στο παιχνίδι, συχνές πλαγιοκοπήσεις και απέφυγε μακρινές μπαλιές που συνήθιζε σε άλλα παιχνίδια, χρόνο συμμετοχής σε Ρουσιά, Νέλσον και Τομάς, ορισμένα βασικά στοιχεία σε αυτό το νικηφόρο αγώνα του συγκροτήματος του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Το 0-3 του Δάσους φέρνει την ΑΕΚ στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, να είναι για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, να αναμένει το φινάλε και των άλλων παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής και να σκέφτεται ήδη την αναμέτρηση της 26ης Νοεμβρίου με την Πάφο FC για την τελευταία αγωνιστική του πρώτο γύρου στο «ΑΕΚ Αρένα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top